WOK MET KIP EN RIJSTNOEDELS

18-06-2019

Een wokgerechtje scoort altijd! Ook een ideale manier om lekker veel groenten binnen te krijgen. 

Ingrediënten (1 persoon)

  • 1/2de prei
  • 1 wortel
  • 1 paksoi
  • 1/2de rode ui
  • 100g kip
  • 150 ml light room of kokosroom
  • 70g ongekookte rijstnoedels
  • 1 eetlepel olijfolie 
  • 1 theelepel curry madras poeder
  • Optioneel: chili poeder
  • Peper en zout  

Bereidingswijze

  • Was en snij de groenten in stukken. Bij gebrek aan tijd is een voorverpakte zak wokgroenten zeker ook een optie.
  • Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een wokpan en wok de groenten.
  • Haal de groenten even uit de pan en bak de kip gaar.
  • Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de verpakking.
  • Voeg de groenten terug bij de kip wanneer de kip gaar is.
  • Voeg vervolgens de kruiden en de light room toe;
  • Giet de noedels af en voeg ze onder de groenten met de kip. 
 Diëtiste Elien Van den Broeck                                                                Groepspraktijk Optifit- Kapellestraat 113, 2630 Aartselaar                    Kliniek Van Gucht - Tallaart 42, 2500 Lier (Koningshooikt)
Alle rechten voorbehouden 2019
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin