WOK MET KIP EN RIJSTNOEDELS
18-06-2019
Een wokgerechtje scoort altijd! Ook een ideale manier om lekker veel groenten binnen te krijgen.

Ingrediënten (1 persoon)
- 1/2de prei
- 1 wortel
- 1 paksoi
- 1/2de rode ui
- 100g kip
- 150 ml light room of kokosroom
- 70g ongekookte rijstnoedels
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 theelepel curry madras poeder
- Optioneel: chili poeder
- Peper en zout
Bereidingswijze
- Was en snij de groenten in stukken. Bij gebrek aan tijd is een voorverpakte zak wokgroenten zeker ook een optie.
- Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een wokpan en wok de groenten.
- Haal de groenten even uit de pan en bak de kip gaar.
- Kook ondertussen de rijstnoedels volgens de verpakking.
- Voeg de groenten terug bij de kip wanneer de kip gaar is.
- Voeg vervolgens de kruiden en de light room toe;
- Giet de noedels af en voeg ze onder de groenten met de kip.